Theater Carré

Op 23 augustus 2004 kregen we het bericht van bouw management groep; Kleissen & Partners Noord: “Naar aanleiding van de door u uit te voeren werkzaamheden van het project 2e fase renovatie Koninklijk Theater Carré, verstrekken wij u hierbij namens Koninklijk Theater Carré opdracht.”

Tot uw werkzaamheden behoren het leveren en aanbrengen van de gevelbelettering voor bovengenoemd project, e.e.a. zoals aangegeven in uw offerte 12 augustus 2004 aan Greiner van Goor Architecten B.V. We waren uiteraard zeer verguld met deze unieke opdracht, omdat er maar één Theater Carré is. De werkzaamheden behelsden het produceren van de tekst: – Koninklijk Theater Carré Koninklijk Theater –

Uitvoering was 19 mm dik acrylaat, 500 mm hoog, gespoten in oud goud metallic hoogglans lak. Het verlijmen van afstandhouders, verzorging van de montage, het transport, de werkvoorbereiding, montagetekeningen en de digitale bestanden.

De werkvoorbereiding hield o.a. in: onderzoek doen naar het lettertype uit de tijd van Oscar Carré, de grondlegger van het Theater. Er was bij deze opdracht nogal wat haast geboden, omdat de heropening van Carré door Koningin Beatrix, gepland stond op 15 november 2004. De opleveringsdatum hadden we ruimschoots gehaald en we zijn er trots op dat we deze opdracht hebben mogen doen.