Printen

Printen

Onder de kop stickers vindt u alle mogelijke sticker materialen. Voor elke ondergrond is weer een ander materiaal van toepassing. Daar adviseren wij u uiteraard graag in.

Stickers

Stickers van monomeer vinyl zijn mede door de aantrekkelijke prijs uitermate geschikt voor promotionele doeleinden. De stickers printen wij ook in full-colour  en de levensduur bij gelamineerde versies is ongeveer 3 jaar bij buiten toepassing.

Polymeer zelfklevend vinyl

Polymeer zelfklevend vinyl, wordt ook in full-colour geprint, is een hoogwaardig sticker materiaal die geschikt is voor permanente toepassing voor buitengebruik met een lange levensduur. Uiteraard worden alle vinylsoorten standaard full-colour in hoge resolutie geprint en vervolgens gelamineerd met een beschermlaag met UV blocker. Optioneel kunnen wij alle sticker materialen ook in vorm snijden. Naast het produceren van uw stickers of belettering kunnen wij óók het aanbrengen hiervan [op locatie] voor u verzorgen. Of het nu gaat om een klein formaat met een grote oplage of een groot formaat van een of enkele stuks,wij produceren het voor u. Voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. We helpen u graag!