Vinyl

Vinyl snijteksten

Snijteksten en logo’s produceren wij in elke gewenste vorm of afmeting. We beschikken over zeer veel lettertypen waar u uit kunt kiezen en bovendien hebben wij voor elke ondergrond aparte zelfklevende vinylsoorten met de hiervoor specifieke belijmingen. Of het nu gaat om een auto, raam of boot, voor elke toepassing hebben wij het geëigende materiaal. U hoeft alleen maar aan te geven waarvoor de snijteksten / logo’s bestemd zijn en wij adviseren u welk materiaal u nodig heeft. Is het bijvoorbeeld voor een tentoonstelling die een week duurt of heeft het een meer permanent karakter.

Snijteksten en logo’s kunnen in elke kleur worden uitgevoerd en daarnaast is het ook mogelijk om full-colour logo’s/teksten te printen en vrij te snijden.

Ook het eigen ontwerp van uw huisstijl als tekst en/of logo, mits digitaal aangeleverd, is voor ons geen enkel probleem.

Snijteksten / logo’s worden voorzien van een applicatiefolie, zodat het geheel zonder veel moeite zelf kan worden aangebracht.

Neemt u hiervoor contact met ons op voor meer informatie en offerte op maat d.m.v. bellen of mailen. Wij helpen u graag.